Lihat Apa Berlaku Kepada Kulit Eczema Anda Lepas Makan Keledek Selama 30 Hari

Kulit boleh lawo kembali, tanpa bantuan steroid pun.

Mizhana mintak maaf tapi suara ibu ibu yg selalu merungut ‘ anak saya tak pass keledek 😭 ‘

Hurmm anda dah tertinggal train.

Keledek adalah eczema healer. Anti histamine pun dia, anti radang pun dia, Prebiotic food pun dia dan bacalah list kebaikan nutrients yg diberitahu robot pengimbas nutrisi Keledek pada gambar di bawah ni..

Yang sebenarnya bukan anak anda atau anda TAK PASS @ ALERGIK Keledek. Tapi Keledek ni adalah ejen yg membantu liver detox goes smoothly.

Jika bayi anda kena eczema sebab vaccine injuries contohnya, normallah kalau lepas makan Keledek keluar lagi banyak. Dah nak disimpan toxin tu kenapa, kalau dia tak keluar eczema anak anda akan tetap berlarutan.

Keledek adalah snack utama bangsa Cina, Jepun dan Korea. Kalau kat Jusco tu kiosk Keledek mesti geng Chinese pakat beratur beli. Keledek ni juga sering direneh sebagai manisan dengan Halia dalam daily diet mereka.

Ada documentary rahsia wanita Taiwan Kekal kulit muda dan anjal walaupun dah berusia didapati kerana keledek.

Tak ramai orang muda Melayu biasakan tekak makan Keledek. Mizhana sendiri selalu buat muka monyok kalau nenek Mizhana dan mak Mizhana rebus keledek petang petang dulu.

So tulah antara rahsia nenek moyang kita kekal sihat walaupun mereka masak boh ajinamoto dan kuat makan gandum. Diet mereka ada keseimbangan antara Nusantara dan modern.

Kita orang muda, semua modern. Mizhana dulu asyik makan cereals, roti, susu HL, cheese, megi, burger, spegeti, chicken chop, chatime, lauk masak kicap and sweet sour. Hancur terus microbiata usus den😁

Lihat Apa Berlaku Kepada Kulit Eczema Anda Lepas Makan Keledek Selama 30 Hari

MANFAAT KESIHATAN KELEDEK:

excellent of vitamin A, very good of vitamin C and manganese, good source of vitamin B6 (key lembapkan kulit ada di sini), iron, potassium.

It’s anti inflammatory and anti-diebetic food.

#Follow & #SeeFirst untuk dapatkan pelbagai tips pemakanan untuk kulit sihat bebas ekzema dengan berkesan.

#JOIN Channel Rasmi Telegram kami untuk dapatkan #PERCUMA info-info kesihatan menarik dan praktikal.
👇👇👇

#KLIK je — >> [ t.me/MizhanaPEP ] <<–

#realfoods #nourishing

Anda Mungkin Suka Artikel Ini : Tips Susun Buku Sekolah Ikut Jadual, Lebih Praktikal & Kurang Risiko Tertinggal Buku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.